Köpekten kaçan Rabia’yı otomobil ezdi: Durumu ağır

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Köpekten kaçan Rabia’yı otomobil ezdi: Durumu ağır

YAŞAM Haberleri  / İHA

Isparta'da sokak köpeğinden kaçmak isterken otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi kız ağır yaralandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Psikoloji Bölümü birinci sınıfta okuyan 20 yaşındaki Rabia Kallı 6 Mart günü İstanbul Caddesi’nde kendisine havlayan sokak köpeklerinden korkarak yola fırladı. Genç kıza otomobil çarptı. Ağır yaralanan genç kız 112 Acil Servis ekiplerince Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

KÖPEKTEN KAÇAN KIZA OTOMOBİL ÇARPTI

Genç kızın babası Emin Kallı, gazetecilere kızının köpekten korktuğu için yola sıçradığını ve trafik kazasında yaralandığını öğrenince Muğla'dan Isparta'ya geldiğini söyledi. Köpeklerin tehlike arz ettiğini dile getiren Kallı, "Kızım yoğun bakımda. Köpekleri severiz ama aileleri ciddi şekilde üzmeye başladı." dedi. Kallı'nın kaza sırasında yanında olan arkadaşı Hilal Topçu ise kentte başıboş hayvanların çok saldırgan olduğunu, arkadaşının köpek sesiyle yola çıktığını ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...