Kar Marmara'da! Aniden bastırdı, sürücüler zor anlar yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar Marmara'da! Aniden bastırdı, sürücüler zor anlar yaşadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'nin belirttiği tarihten önce bastıran kar yağışı, Balıkesir ve Çanakkale'de hazırlıksız yakalanan sürücülere zor anlar yaşattı.

Meteoroloji'nin özellikle Çarşambe ve Perşembe günü için kar yağışı uyarısı yaptığı Marmara'da yağış erken başladı. Balıkesir’in Havran ile Edremit, Çanakkale'nin ise Yenice ilçesinin yüksek kesimlerine kar yağışı beklenenden önce gelidi. 

KAR LASTİĞİ VE ZİNCİR UYARISI

Hafta ortasında beklenen kar yağışı Kazdağları'na erken gelince 'Edremit-Yenice Karayolu'nda sürücüler zor anlar yaşadı. Karla kaplı yolda ilerleyemeyen sürücüler yol kenarlarında park ederek ekiplerin yolları açmasını beklediler. Edremit Belediyesi ve Karayolları ekipleri ise bölgede çalışmalara başladı.

Yetkililer, bölgede zorunlu olmadıktan sonra sürücülerin bu yol kesimini kullanmamaları, kullanacak sürücülerin ise kar lastiği ve zincir bulundurmadan yola çıkmamaları gerektiğini ifade ettiler.

Kar Marmara'da! Aniden bastırdı, sürücüler zor anlar yaşadı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...