Başkent’te AVM açılışında izdiham! Uygun ürünleri almak için birbirlerini ezdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başkent’te AVM açılışında izdiham! Uygun ürünleri almak için birbirlerini ezdiler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara’da yeni açılan bir alışveriş merkezinde izdiham yaşandı. Vatandaş uygun fiyatlı ürünleri alabilmek için birbirini ezdi.

Ankara’da yeni açılan bir mağazada yapılan büyük indirim izdihama neden oldu. Mağazanın açılışına özel yüzde 70’mişlere varan indirimli ürünlerden almak isteyenler adeta birbiri ile yarıştı.

Yenimahalle Güzelyaka Mahallesi Güvercintepe Caddesi üzerinde açılışı yapılan AVM’nin, açılışa özel indirime gitmesi vatandaşların yoğun ilgisini sebep oldu. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar mağazaya akın edince hem içeride hem de mağaza önünde yoğunluk oluştu.

EKİPLER KALABALIĞI DAĞITMAK İÇİN SAATLERCE UĞRAŞTI

Çağırılan polis ekipleri, metrelerce uzunluktaki kalabalığı dağıtmak için saatlerce uğraştı.

Başkent’te AVM açılışında izdiham! Uygun ürünleri almak için birbirlerini ezdiler

İNDİRİM BİR HAFTA SÜRECEK

Kepeklerin açılmasıyla birlikte mağaza içerisine bir an önce girmeye çalışan vatandaşlar ezilme tehlikesi yaşadı. Türkiye’de 20'nci Ankara’da ilk olan mağazanın bin 500 metre karelik bir alana kurulduğunu belirten yetkililer, ürünlerde yeterince stoklarının bulunduğunu ve indirimin bir hafta süreceğini açıkladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...