Alışveriş merkezinde dehşet! Kız arkadaşını vurup intihar etti

Düzenleyen:
Alışveriş merkezinde dehşet! Kız arkadaşını vurup intihar etti

YAŞAM Haberleri

Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinde bir şahıs, kız arkadaşını vurduktan sonra intihar etti. Söz konusu şahısn anne ve babasının yargı mensubu olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Bakırköy’deki bir alışveriş merkezinin otoparkında genç çiftin tartışması kanlı bitti. Tartıştığı kız arkadaşını vuran şahıs ardından silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Şahsın vurduğu kız arkadaşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Olay, saat 19.00 sıralarında Bakırköy Ataköy’de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında yaşandı. 21 yaşındaki M.B. sevgilisi olduğu öne sürülen Y.S. ile alışveriş merkezinin otoparkında tartışma yaşamıştı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan M.B. aracında bulunan tüfekle önce Y.S.’yi silahla vurdu, daha sonra da aracına binerek intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı kadın da kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde başlattı.Alışveriş merkezinde dehşet! Kız arkadaşını vurup intihar etti

GENÇ KIZ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Y.S.’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Genç kız hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alışveriş merkezinde dehşet! Kız arkadaşını vurup intihar etti

ANNE VE BABASI YARGI MENSUBU

Olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerin ardından intihar ettiği ileri sürülen M.B.’nin cesedi, kapsamlı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Dehşete düşüren olay sonrasında yapılan incelemelerde M.B.’nin babasının İstanbul Başsavcılığında görevli savcı olduğu, annesinin ise İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde hakim olduğu öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Alışveriş merkezinde dehşet! Kız arkadaşını vurup intihar etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...