Mardin’de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Mardin’de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Mardin’in Ömerli karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti 3’ü ağır 8 kişi ise yaralandı. Kazada kına çekimi için yola çıkan gelin Zeliha Balamur'un da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mardin’in Ömerli karayolunda Hop geçidi mevkiinde feci bir kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği,  3'ü ağır toplamda 8 kişinin yaralandığını belirledi.

Mardin’de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

3 ÖLÜ 8 YARALI

Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar devlet hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar ise tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Mardin’de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

KAZADAKİ ACI DETAY ORTAYA ÇIKTI!

Kazada hayatını kaybedenlerin arasında kendi kına çekimleri için yola çıkan gelin Zeliha Balamur da hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Ailesi ile birlikte Mardin’in Artuklu ilçesinden Ömerli ilçesine giden ve kına çekimleri yapılacak olan Zeliha, meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişiden biri olduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...