Yangın çıkan apartmanda mahsur kalan çocuğun korku dolu anları

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yangın çıkan apartmanda mahsur kalan çocuğun korku dolu anları

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da bir apartmanın odun deposunda çıkan yangında yoğun dumandan dolayı evin 1. kat balkonunda ailesiyle birlikte mahsur kalan 10 yaşlarındaki çocuk, ellerini açıp ağlayarak dua etti. Çocuk, itfaiye erinin, "Yangın söndü ufaklık. Korkma" sözleriyle teskin edildi.

Depoda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören bina sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti. Bazı apartman sakinleri evlerinden çıkıp sokağa indi. Çok geçmeden dumanlar apartmanın bir ve ikinci katına da ulaştı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, odunluk olarak kullanılan depodaki yangına müdahale etmeye başladı.

EVİNİN KAPISINI AÇIK BIRAKTI, PENCERESİNDEN DUMANI GÖRÜNCE YANDI SANDI

Bir diğer dairede oturan bir kadın ise, evinin pencerelerinden duman çıktığını görünce, alevlerin evine sıçradığını zannetti. İtfaiye ekiplerinin incelemesi sonrası, kadının yangın anında kapıyı açık bırakıp apartmandan dışarıya çıktığı ve bu yüzden evine dumanların girdiği ortaya çıktı.

Yangın çıkan apartmanda mahsur kalan çocuğun korku dolu anları

ELLERİNİ AÇIP DUA ETTİ

Bu sırada yoğun dumandan dolayı ailesiyle birlikte balkona çıkan 10 yaşlarındaki bir çocuk, yangını görünce tedirgin oldu. Balkonda mahsur kalan çocuğun, ellerini açıp dua ettiği görülürken, kısa süre sonra alevler itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Tedirginliği devam eden ufaklığı fark eden itfaiye eri Zişan Tanık, ‘Yangın söndü ufaklık. Korkma tamam mı’ sözleriyle teselli etti.

Soğutma çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...