Mersin'de sahile portakala vurdu, görenler şaşkına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mersin'de sahile portakala vurdu, görenler şaşkına döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'de dereden akıntıyla sahile sürüklenen çok miktarda portakal tüm sahili kapladı. Portakal kaplı sahili sahili görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Tatil bölgesinde bulunan sahil portakallar ile kaplanınca turistler gördükleri manzara karşısında şaşıp kaldı. Mersin'in Erdemli ilçesinde çoğunlukla tatil sitelerinin yer aldığı mahallenin sahiline çok sayıda portakal vurdu. 

DEREYE ATILAN PORTAKALLAR OLABİLİR

Yüksek rakımdaki portakal bahçelerinin olduğu bölgeden Arpaçbahşis Deresi'ne atıldığı değerlendirilen portakallar, akıntıyla Akdeniz’e döküldü. Dere ile denizin buluştuğu bölgede dalgalar portakalları kumsala taşıdı. 

ÇOCUKARA OYUN MALZEMESİ OLDU

Sahilin büyük bir bölümü portakalla kaplanırken, hava sıcaklığının arttığı bölgeye Rusya’dan gelen turistler gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Turistler fotoğraf çekinirken, çocukların bir köpeğe yakalaması için sürekli portakal atarak oyunlar oynaması dikkat çekti.

Mahalle sakinleri, Arpaçbahşiş Deresi'ne dökülen portakalların akıntıyla denize, oradan da sahile geldiğini aktardı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...