Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cinnet getirip oğlunu yaralayan anneye polis balkondan müdahale etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cinnet getirip oğlunu yaralayan anneye polis balkondan müdahale etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bilecik'te psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen kadın, geçirdiği cinnet sonucu 10 yaşındaki oğlunu kesici aletle yaraladı. Kadın kapıyı açmayınca polis balkondan girdi.

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Güner Caddesinde 10 katlı binanın 3’üncü katında oturan ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilirken G.A. isimli kadın evde cinnet geçirdi. Kadın eline aldığı kesici bir aletle 10 yaşındaki oğlu D.S.'yi yaraladı.

Ardından eli kanlı bir şekilde balkona çıkarak bağırmaya başlayan kadını gören komşuları hemen polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Cinnet getirip oğlunu yaralayan anneye polis balkondan müdahale etti

POLİS BALKONDAN GİRDİ

Kadın polise evin kapsını açmazken, ekipleri eve balkondan girdi. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılan 10 yaşındaki çocuk 112 Acil Servis ekipleri tarafında olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Anne G.A. ise kelepçe takılarak emniyete götürüldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...