Makas atmak isterken park halindeki tıra çarptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Makas atmak isterken park halindeki tıra çarptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde makas atmak isteyen otomobilin sürücüsü, park halindeki tıra arkadan çarptı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Barbaros mahallesi D-100 karayolu Ankara istikametinde kaza meydana geldi. Plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü, sağ şeritten makas atarak sol şeride geçmek istedi. Sol şeritteki otomobili son anda fark eden ve ismi öğrenilemeyen sürücü, önce bir otomobile ardından da park halindeki tıra arkadan çarptı.

Kaza anı ve makas atma anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza yapan sürücünün yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu.

Makas atmak isterken park halindeki tıra çarptı

SOL ŞERİDE GİRMEYE ÇALIŞMIŞ

Görüntülerde, hızla gelen otomobilin, yolda seyreden iki otomobilin arasından geçerek sol şeride girmeye çalıştığı yer alıyor. Ancak sol şeritteki otomobili son anda fark ettiği görülen sürücünün, önce orta şeritteki otomobile çarptığı, ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek, tıra arkadan çarptığı görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...