Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır alevlere teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır alevlere teslim oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tuzla’da Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan otomobil, seyir halindeki bir tıra arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde başlayan yangın tıra da sirayet etti. Tırın ve otomobilin alev alev yandığı olayda otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Çarpışmanın ardından yanan tır ve otomobil havadan görüntülendi.

Tuzla’da Kuzey Marmara otoyolu Edirne istikametinde saat 08.45 sıralarında meydana gelen olayda diaya göre yolda hızla ilerleyen lüks otomobil, önünde seyir halinde olan ve dorsesinde inşaat malzemesi taşıyan tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle maddi hasar alan otomobilde yangın başladı. Alevler kısa sürede tıra da sıçradı. Tır sürücüsü Osman Zengin kendisini tırdan dışarı attı. Tır ve otomobil yolda alev alev yandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Olay yerinde yapılan incelemede, otomobil içerisinde sürücünün cansız bedenine ulaşıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır alevlere teslim oldu

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza hakkında konuşan görgü tanığı Cuma Yıldız, “Araç kaza yapmıştı, alev almıştı. İçinde insan vardı, bir kişinin olduğunu gördüm. Arkadan vurunca alev aldı. Müdahale edecek durumumuz olmadı” dedi. Çarpışmanın etkisiyle alev alev yanan tır ve otomobil dron ile havadan görüntülendi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır alevlere teslim oldu


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...