Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doğu Ekspresine kaya engeli: Olası bir facia önlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Doğu Ekspresine kaya engeli: Olası bir facia önlendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kars-Ankara seferini yapan Doğu Ekspresi dağdan koptuğu tahmin edilen ve raylara düşen kaya nedeniyle aksadı. Rayların üzerine düşen kayayı gören trenin makinistinin dikkati olabilecek bir kazanın önüne geçti.

Trenle Doğu turu yapmak isteyenlerin gözdesi olan Doğu Ekspresi'nde korkutan anlar yaşandı. Kars Tren Garı’ndan sabah saat 08.00’de hareket eden Doğu Ekspresi ana hat raylarına düşen kayaların yolu kapatması sebebiyle yolculuğa bir süre ara verdi. 

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Topdağı mevkiinde tren raylarına havaların ısınmasıyla birlikte dağdan kopan kaya düştü. Rayların üzerine düşen kayadan dolayı tren bir süre beklerken vagonlardan inen yolcular bir süre kayayı rayların üzerinde kaldırmak istedi.

HALAT YARDIMIYLA KALDIRILDI

Bunda başarılı olamayan yolcular, makinistin trene bağladığı halatı kayaya takıp çekmesiyle, kaya raylardan kaldırıldı. Daha sonra vagonlara binen yolcular yolculuğuna kaldığı yerden devam etti. Doğu Ekspresi hattına düşen kayadan dolayı tren yaklaşık 1,5 saat rötar yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...