Beyoğlu'nda İETT otobüsü 4 araca çarptı: Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda İETT otobüsü 4 araca çarptı: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu'nda freni boşalan İETT otobüsü park halinde duran 3 otomobile ve seyir halinde olan bir araca çarptı. Kazada, 2'si yaşlı kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı.

İstanbul'da şehir içinde ulaşımı sağlayan İETT otobüsleri son dönemlerde sık sık kaza ile gündem geliyor. Geçtiğimiz günlerde Beykoz'da benzer bir kaza yaşanmış ve İETT otobüsüyle Beykoz Belediyesine ait bir kamyonetle çarpışmış, kazada 3 kişi yaralanmıştı.

Yine İETT otobüsüne ait bir otobüs bu kez Beyoğlu'nda kaza yaptı. İETT otobüsünün bir anda freni boşaldı ve park halinde duran 3 araç ve seyir halinde olan bir araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin yaşlı kadın olduğu öğrenildi.

Hasköy Kalaylıbahçe Caddesi üzerinde meydana gelen kazada yolcu almak için durağa yaklaşmaya çalışan 54HT Kasımpaşa- Taksim Harbiye İETT otobüsünün bir anda freni patladı. H.U yönetimindeki boş otobüs, içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobile çarparak sürüklemeye başladı. Hızını alamayan İETT otobüsü daha sonra yol kenarındaki park halinde bulunan 3 araca çarparak durabildi.

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine vatandaşların ihbarıyla hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 34 TN 0423 plakalı araçta bulunan 2'si yaşlı kadın olmak üzere 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale geldi.

KAZA ANINI ANLATTILAR

Park halindeki siyah lüks minibüsü kullanılamaz hale gelen Gökhan Gümüş, “Benim aracım park halindeydi. Ben evdeydim. Otobüs de bildiğim kadarıyla yukarıdan gelmiş. Önce benim aracıma mı çarptı bilmiyorum. Bütün araçlara çarpıyor. Bir ay önce de kaza olmuştu” dedi. 

Freni patlayan İETT otobüsünün şoförü H.u, “Orada bekliyordum. Beş dakika durdum. Saatim geldi. İnerken baktım fren tutmuyor. Geldim araçlara çarptım. Fren tutmadı. Otobüs boştu. Duraktan yolcu alacaktım. Hareket ettim, yolcu alacaktım. Hareket eder etmez araçlara çarptım” diye konuştu.

Kazada hafif şekilde yaralanan Furkan Güler ise “Ben arabanın sahibiyim. Parmağım incindi sadece. Önden kafa kafaya vurdu bana. Ben hareket halindeydim. Kafadan vurdu ve beni o tarafa attı. Freni kitlenmiş” dedi.

BİR KAZADA KADIKÖY'DE

Sabah saatlerinde Kadıköy'de Bahariye mevkisinde sadece nostaljik tramvaylar ile İETT'ye bağlı otobüslerin kullandığı yolda İETT'ye bağlı özel halk otobüsünün Kadıköy-Moda seferini yapan nostaljik tramvaya çarptı. Kaza nedeniyle yolda kısa süreli otobüs yoğunluğu oluştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...