Köyde dehşet! annesi ve ağabeyini öldürüp mezarlıkta intihar etti

Düzenleyen:
Köyde dehşet! annesi ve ağabeyini öldürüp mezarlıkta intihar etti

YAŞAM Haberleri

Aksaray Borucu köyü dehşet bir olaya sahne oldu. Köyde ikamet eden 27 yaşındaki genç, annesi ve ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü. Zanlı, ardından aynı tüfekle kendi canına kıydı.

Aksaray merkeze bağlı Borucu köyünde yaşayan Hatice (60) ile oğulları Selahattin (35) ve Murat K. (27) arasında akşam vakti tartışma çıktı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat K, evdeki av tüfeğini eline alıp annesi ve ağabeyine ateş etti.

Silah seslerini duyan komşular,  jandarma ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Çevrede arama yapan güvenlik güçleri, köy mezarlığında Murat K'nin cesedini buldu. Zanlının aynı tüfekle intihar ettiği belirlendi. Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, köye gelerek incelemelerde bulundu.

Komşu Kerim Kurnaz, Murat K. ile çocukluk arkadaşı olduklarını belirterek "Annesi ve ağabeyiyle evin dışarısında tartışmışlar. Av tüfeğiyle annesi ve ağabeyini öldürmüş. Olayın ardından köy mezarlığına gitmiş ve hayatına son vermiş" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...