Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rüyasında gördü, gerçek oldu! Uyanınca hemen ekspertize koştu

Düzenleyen:
Rüyasında gördü, gerçek oldu! Uyanınca hemen ekspertize koştu

YAŞAM Haberleri

İkinci el araç alan vatandaş, gördüğü rüya üzerine ekspertize gidince büyük şok yaşadı. Satıcıdan 'güneş yanıklarından dolayı komple boyalı' olmak kaydıyla aldığı aracın 'ağır hasar' kayıtlı olduğunu gördüğü rüyaların ardından yaptırdığı ekspertiz raporuyla öğrenen Çetin, "Rüyamda arabayı aldığım kişilerin benimle dalga geçtiklerini görüyordum, rüyalarım maalesef doğru çıktı" dedi.

Bursa'da yaşayan ve ikinci el otomobil almaya karar veren Talip Çetin, kısa bir süre önce 2010 model bir araç beğendi ve araç sahibinden otomobil hakkında bilgi almak istedi. Çetin'in iddiasına göre araç sahibi B.U., kendisine 2 yıl önce aldığı ekspertiz raporunu gösterdi ve aracın 1 parça değişeni olduğunu, güneş yanığı olduğu için de aracı komple boyattığını söyledi.

RÜYA GÖRDÜ, EKSPERTİZE KOŞTU

Bunun üzerine Çetin, araç satıcısıyla 102 bin 500 liraya el sıkıştı. Satın alma işleminden sonra rüyasında aracın tavanının ekleme olduğunu ve kendisiyle dalga geçildiğini gören Çetin, soluğu otomobil ekspertizinin yanında aldı. Otomobilin 6 parça değişeni ve tavanın başka bir araçtan ekleme yapıldığını öğrenen Çetin, büyük şok yaşadı.

Talip Çetin, "Ben 2 hafta önce 2010 model olan aracı Nilüfer Oto Pazarı'ndan satıcının sözüne güvenerek aldım. Bu aracın sahibi bana ekspertiz raporlarını gösterdi ve sadece değişenin sağ arka kapı olduğunu söyledi. Daha sonra test sürüşü gerçekleştirdik. Her şey hoşumuza gidince 102 bin 500 liraya anlaştık" dedi.

Rüyasında gördü, gerçek oldu! Uyanınca hemen ekspertize koştu
Rüyasında dolandırıldığını gören Çetin'in kabusu gerçek oldu.

GÖRDÜĞÜ KABUSU YAŞADI

Rüyasında kendisiyle dalga geçildiğini gördüğünü belirten Çetin, "Normalde 2010 model bir aracın herhangi bir kapısı açık olduğunda ikaz lambası yanar fakat benim aracım ön kapılar açıkken bu ikazı vermiyor. 2 gündür üst üste rüyalarımda sürekli benimle, 'nasıl? parçaları güzel ekledik mi?' gibi cümlelerle dalga geçildiğini gördüm. Ben de bunun üzerine aracımı bugün ekspertize getirdim. Aracın değişmeyen tek parçası sahibiymiş" diye konuştu.

Telefonla B.U.'yu arayan Talip Çetin, ikinci şoku da aldığı cevapla yaşadı. Öyle bir kazayı yapmadığını belirten B.U., '10 gün önce aldığın arabayı o hale senin getirmediğin ne malum' deyince Çetin'in dünyası başına yıkıldı.

​Çetin, konuyla ilgili yasal takibi başlatacağını ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...