Avcılar’da alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avcılar’da alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Avcılar'da iki kişi arasında yaşanan alacak verecek meselesi silahlı tartışmaya döndü. Tartışmanın daha da büyümesiyle bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Avcılar'daki alacak verecek meselesinde silahla başlayıp kanlı bitti. Dün akşam saatlerinde Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde ortak olan ve alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olan yabancı uyruklu Ashraf M.H. ile diğer yabancı uyruklu Ghassan H. şahıslar arasında aynı konu nedeniyle telefonda tartışma çıktı.

Tartışma büyüyünce Ashraf M.H., eski ortağının bulunduğu iş yerine gitti ve yanında getirdiği silahla Ghassan H.'nin kafasına doğru ateş etmeye başladı.  

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ghassan H. kafasından aldığı mermi ile ağır yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli ise olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALANDI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmada Ashraf M.H.'yi saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri biten zanlı adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...