Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da okula giden çocuğa 8 köpek birden saldırdı

Düzenleyen:
Bursa'da okula giden çocuğa 8 köpek birden saldırdı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da okula gitmek için evden çıkan ilkokul öğrencisi, okul yolundayken karşısına 8 köpek birden çıktı ve köpeklerin saldırısına uğradı. çocuğun kol, bacak, kalça ve baş bölümlerinde ağır yaralar aldığı öğrenildi.

Sokaklardaki başıboş köpeklerin dehşeti bitmiyor. Bu kez okula gitmek isteyen ilkokul öğrencisi sokakta 8 köpeğin birden saldırısına uğradı. Küçük çocuk hastanede tedavi altına alındı.

8 Nisan günü Bursa'nın Osmangazi ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde 10 yaşındaki bir ilkokul öğrencisi, 08.45 sıralarında okula gitmek üzere evden çıktı. Okula yürüdüğü sırada kendi evinin sokağının başında 8 başıboş köpeğin saldırısına uğrayan küçük çocuk, hastaneye kaldırıldı.

60 KÖPEK TOPLATILDI

Çocuğun yaralanmasının ardından köpeklerin toplatılması için çokça şikayet yapıldı. Şikayetler sonucu 60'a yakın köpeğin mahalleden toplandığını söyleyen baba, saldırıdan önce köpeklerin toplanmamasına sitem etti.

ÇOK SAYIDA YERİNDEN YARALANDI

Cerrahi müdahale yapılan küçük çocuğun ise kolları, bacakları, başı ve kalçasında kaslarının koparıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...