Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Babası 'kavgaya gitmesine izin vermedi' diye kendini balkondan attı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Babası 'kavgaya gitmesine izin vermedi' diye kendini balkondan attı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Zeytinburnu’nda yaşanan olayda 16 yaşındaki genç sokakta arkadaşlarının kavga ettiğini gördü. Arkadaşlarına yardım etmek için babasından izin istedi, olumsuz cevap alınca da kendini balkondan attı.

Zeytinburnu'nda şaşkına çeviren bir olay yaşandı.  16 yaşındaki genç sokaktan gelen bağrışma sesleri üzerine çıktığı balkonda arkadaşlarının kavga ettiğini gördü. Babasının kavgaya gitmesine izin vermediği genç, sinir krizi geçirerek kendisini balkondan aşağıya attı. Olay, saat 15.00 sıralarında Zeytinburnu Telsiz mahallesi 84/2 sokakta meydana geldi. Sokakta bağırış sesleri üzerine çıktığı balkonda arkadaşlarının kavga ettiğini gören M.E. (16), kavgaya katılmak için evden çıkmaya çalıştı. O sırada evde bulunan babasının izin vermemesi üzerine balkona yöneldi.

KAVGAYA GİTMEK İÇİN KENDİNİ 2. KATTAN ATTI

Kavgaya katılmak için 2. katta bulunan 7 metrelik yükseklikteki evinin balkonundan aşağıya park halinde bulunan 34 MR 0247 plakalı ticari aracın üstüne atladı. Aracın üzerine düşen genç düşme sonucu yaralandı. Olaya tanık olanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

MİNİBÜSE MADDİ HASAR VERDİ

Düştüğü aracın üstünde yaralanan Muhammed E. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Park halindeki minibüste ise maddi hasar meydana geldi. Mahallede bakkallık yapan Şirin Asi, “Ses geldi, baktım bir tane çocuk yerde duruyor. Bizde öğrenmek istedik babası aradı, galiba burada çocuklar kavga ediyormuş. Çocuğun arkadaşlarıymış galiba duyduğumuza göre babası da kavgaya katılmasına izin vermemiş. O da arabanın üstüne atlıyor. Yerde gördük ambulans geldi. Fazla bir şeyi yok gibiydi, gördüğümüz kolu kırıktı. O şekilde ambulans aldı götürdü herhangi acil bir şeyi yoktu” dedi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...