Kantaron yağı ile cilt lekelerine elveda

Kantaron yağı ile cilt lekelerine elveda

YAŞAM Haberleri

Geçmişten günümüze en eski tedavi materyali olan bitkiler tıptaki önemli yerini korumayı sürdürüyor. Bu bitkilerden en çok bilineni ise kantaron otu.

DUYGU YILMAZ

Kantaron otu, çağlar boyu geleneksel tıpta en sık yararlanılan bitkilerin başında yer alıyor. Dünya üzerinde bilinen 400’den fazla türü olan kantaron otunun faydaları ise saymakla bitmiyor. Kantarondan elde edilen yağın en çok kullanıldığı problem elbette ki yazın tatlı derdi güneş lekeleri! Kantaron yağı güneş yanıklarının ciltte bıraktığı lekelerle vedalaşmanızı sağlar. Yine sivilce sonrası oluşan lekeler, ciltteki kızarıklıklar, göz çevresinde oluşan kararmalar ile koltuk altı ve dirseklerde oluşan koyu renklerle mücadele etmenizde size yardımcı olur. Yaraların iyileşmesini de kolaylaştıran kantaron yağı cildinizi daha ışıl ışıl bir hâle getirecektir.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...