'Cenaze nereye defnedilecek' tartışmasında cenaze aracı kurşunlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Cenaze nereye defnedilecek' tartışmasında cenaze aracı kurşunlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu’da cenaze defin yeri konusunda anlaşmazlık yaşayan iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya döndü ve taraflardan biri cenaze aracını kurşunladı.

Ordu'nun Kumru ilçesinde yok artık dedirten olayda cenazeyi defnedecekleri yer için tartışan taraflar İstanbul'dan gelen cenaze aracını kurşunladı. Vefat eden bir kadının eşi ve kardeşi arasında cenazenin nereye defnedileceği konusunda çıkan tartışmada cenazenin bulunduğu belediye aracına kurşun yağdırıldı.  

İstanbul’da vefat eden Melek D.’nin cenazesi akşam saatlerinde Kumru Devlet Hastanesi morguna konuldu.  Bu sırada Melek D.’nin kardeşi S.Z., ablasının Konaklı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedilmesini istedi. 

EŞİ VE KARDEŞİ TARTIŞTI

Fakat Melek D.’nin eşi olan eniştesi Hasbi D., eşinin Erikçeli Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığına defnedilmesinde ısrar etti. İki taraf arasında hastane önünde başlayan anlaşmazlık komşuların araya girmesiyle yatıştırıldı.

YARALI YOK

Sabah cenaze namazı için Erikçeli Mahallesi'nde bulunan Merkez Camisine götürülmek için yola cenaze aracının önünü kesen S.Z., aracı kurşun yağmuruna tuttu. Cenaze aracında ön bölümde şoför dahil 3 kişi ise yara almadan kurtuldu. S.Z. Kumru Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince gözaltına alındı.

Olayın ardından Melek D’nin cenazesi Erikçeli Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.   

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...