4 ay önce cezaevinden çıkmıştı: Çocuklarının annesini acımadan öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
4 ay önce cezaevinden çıkmıştı: Çocuklarının annesini acımadan öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Trabzon'da 4 ay önce cezaevinden çıkan Azeri şahıs çocuklarını göstermediği gerekçesiyle boşanmak üzere olduğu eşini öldürdü.

Vicdanları yaralayan kadın cinayetleri vakalarına bir yenisi daha eklendi. Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bu akşam Azeri uyruklu bir kişi kendisi gibi Azeri uyruklu boşanmak üzere olduğu eşini silahla vurarak öldürdü.

KAFASINA ATEŞ EDİP ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Meydan Parkı içerisinde Azerbaycan uyruklu Elvin Umayev (34), boşanmak üzere olduğu eşi Turana Umayeva (38) ile buluştu. Çiftin tartışması sırasında Elvin Umayev, çocuklarını kendisine göstermediğini iddia ettiği eşini belinden çıkardığı tabancası ile kafasına tek el ateş ederek öldürdü. Umayev, olay sonrası polis ekiplerine teslim oldu. Elvin Umayev’in 10 yıl önce cezaevine girdiği ve 4 ay önce de tahliye olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...