Afyonkarahisar’da kaza, ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Afyonkarahisar’da kaza, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar’da otomobil minibüsle çarpıştı. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan kadın hayatını kaybetti, otomobilde bulunan bir genç ise yaralandı.

Afyonkarahisar’da otomobil hat minibüsü ile çarpıştı, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Bayraktepe Camisi karşısında meydana geldi. Fevzi Birgül idaresindeki 06 DUV 85 plakalı otomobil ile Arif Koç’un kullandığı 03 M 0233 plakalı hat minibüsü çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada, araç sürücülerine bir şey olmazken minibüste yolcu olarak bulunan Hicran Sertyumruk (46) ile otomobilde bulunan Ertan Çetin (17), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Sertyumruk, hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...