Kocaeli'de çiftin tartışması kanlı bitti: Kocasını göğsünden bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kocaeli'de çiftin tartışması kanlı bitti: Kocasını göğsünden bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de evde aralarında tartışma çıkan çift kavga etmeye başladı ve kadın kocasının göğsünü bıçaklayarak kayıplara karıştı. Ekipler tarafından yaralı adam hastaneye kaldırılırken kaçan kadın için ara çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli'de çift tartışmasında kadın kocasını göğsünden bıçakladı ve tartışma kanlı bitti. İzmit'te bir çift arasında henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada ismi öğrenilemeyen kadın, eline aldığı bıçağı kocasının göğsüne sapladı. 

Kocasını bıçakladıktan sonra evden kaçan kadın kayıplara karıştı. Tartışma seslerine gelen komşular bıçaklanan adamı görünce durumu hemen ekiplere bildirerek 112 Acil Servisi çağırdı.  İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

ADAMIN DURUMU İYİ

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. T.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polisler, kocasını bıçaklayan ve firar eden şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...