Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feci kaza! Freni tutmayan çekici, üzerindeki iş makinesiyle birlikte devrildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Feci kaza! Freni tutmayan çekici, üzerindeki iş makinesiyle birlikte devrildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de aracının freni tutmayan çekici, üzerindeki iş makinesiyle birlikte devrildi. Bir görgü şahidi kazayı, "Aracı görünce uçak uçuyor zannettim." sözleriyle anlattı.

Kocaeli'de yaşanan bir trafik kazasında facianın kıyısından dönüldü. Alınan bilgiye göre freni tutmayan çekici uçuruma yuvarlanmamak için iş makinesini sağa kırdı. Bu gelişmenin ardından araç devrildi. Talihsiz sürücü araçta sıkışırken, aynı bölgede daha önce de bir askerimizin şehit olduğu bilgisine ulaşıldı.

Feci kaza! Freni tutmayan çekici, üzerindeki iş makinesiyle birlikte devrildi

"SOL TARAF UÇURUM OLUNCA SAĞ TARAFA VURDUM"

Kaza, Körfez ilçesi Hacıosman Mahallesi Nihat Atsız Sokak'ta bulunan dik rampada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üzerinde iş makinesi taşıyan Emrah E.S. idaresindeki çekici, freninin tutmaması neticesinde kaza yaptı. Kazanın şiddetiyle oto çekici ters dönerek devrildi, iş makinesi ise yola savruldu. Durumu gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan yaralıları çıkarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması neticesinde araçtan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Ekipler, olay yerinde müdahaleleri yapılan yaralıların güneşten etkilenmemesi için elleriyle gölge de yaptı. Yaralılar, olay yerindeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.
Feci kaza! Freni tutmayan çekici, üzerindeki iş makinesiyle birlikte devrildi
Olayı anlatan yaralı sürücü Emrah E.S., "Navigasyon bizi bu yola getirdi. Aşağıya doğru inerken frenim tutmadı. İmdada bastım hiçbir şekilde araç durmadı. Sol tarafım uçurum olunca sağ tarafa vurdum" dedi.

"ARACI UÇUYOR ZANNETTİM"

Kazayı gören bir vatandaş ise, "Aracı görünce uçak uçuyor zannettim. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri hemen geldi. Her sene burada böyle bir kazaya şahit oluyoruz. Geçen sene bu yolda bir askerimiz şehit oldu. Her sene bu yolla uğraşıyoruz" diye konuştu.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...