Otobüs durağında bıçaklı kavga: Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otobüs durağında bıçaklı kavga: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da otobüs durağında iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonrası 4 kişi yaralandı.

Adana’da otobüs durağında iki grup arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın şiddetlenerek  kavgaya dönüşmesi sonrası taraflar bıçaklarla birbirine saldırdı. Söz konusu saldırıda 2’si kardeş 4 kişi yaralandı.

Otobüs durağında bıçaklı kavga: Yaralılar var

YARALILARIN TEDAVİSİSİ SÜRÜYOR

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan otobüs durağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Fetih Z., Mert A. ile kardeş olan Nihat ve Berat Ç.’ye yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Otobüs durağında bıçaklı kavga: Yaralılar varPolis ekipleri ise toplanan kalabalığı dağıtarak olay yerinden delil çalışması yaptı. Olayla ilgili çok sayıda kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...