Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de sokak köpeklerinin saldırdığı küçük kız yaralandı

Düzenleyen:
Mersin'de sokak köpeklerinin saldırdığı küçük kız yaralandı

YAŞAM Haberleri

Sokak köpekleri dehşet saçmaya devam ediyor. Son olay Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşandı, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu boynundan ve bacağından yaralanan küçük kız hastaneye kaldırıldı.

Başı boş sokak köpekleri korku salmaya devam ediyor. Her gün bir yeni haber geliyor, olan yine çocuklara oluyor. Son olay Tarsus'ta yaşandı, sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk hastanelik oldu. Feci olay, Kemalpaşa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerindeki boş arazide meydana geldi.

KÜÇÜK KIZI BOYNUNDAN VE BACAĞINDAN ISIRDI

Başı boş köpekler oyun oynayan 9 yaşındaki Y.C.'ye saldırdı. Köpeklerin boynundan ve bacağından ısırdığı küçük kız yaralanırken, çevredeki vatandaşlar ise sopayla köpekleri kovalayarak bölgeden uzaklaştırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan kızı Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürdü. Y.C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...