3 kişinin öldüğü Tuzla'daki patlamada 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
3 kişinin öldüğü Tuzla'daki patlamada 2 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tuzla’da dün akşam saatlerinde bir iş yerinde yaşanan patlama sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti... Patlamaya ilişkin gözaltına alınan iş yeri sahibinin de aralarında bulunduğu 2 kişi akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tuzla’da dün saat 13.00 sıralarında Tuzla Orta Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesi içerisindeki bir işyerinde çıkan patlama sonucunda yangından 15 kişi yaralanmış, 3 kişi ise hayatını kaybetmişti.

3 kişinin öldüğü Tuzla'daki patlamada 2 kişi tutuklandıİş yeri sahibi M.U.B., ifadesinde ruhsat talebinde bulunduğunu söylemişti. Ancak polis ekipleri, iş yeri ruhsatı almak için herhangi bir talebin olmadığını belirlemişti. İş yeri ruhsatı olmayan fabrikanın sahibi M.U.B. ve kimyager O.D. gözaltına alınmıştı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Savcılık sorgusu tamamlanan 2 şüpheli, olay sonucunda 3 kişinin ölmesi ve kuvvetli suç şüphesinin varlığı göz önünde bulundurularak tutuklama talebiyle hakimliğe gönderildi. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...