Tam bir antioksidan deposu! Yeşil güç 'matcha çayı'na şans verin

Düzenleyen:
Tam bir antioksidan deposu! Yeşil güç 'matcha çayı'na şans verin

YAŞAM Haberleri

Son yıllarda adından en çok söz edilen bitkisel ürünlerden biri de 'matcha' oldu. Yapılan araştırmalar matcha çayının diğer bilinen yeşil çaylardan tam üç dört kat daha güçlü bir detoks etkisine sahip olduğunu ortaya koydu.

Duygu YILMAZ

Matcha, hepimizin bilip severek tükettiği yeşil çay ile aynı bitkiden elde ediliyor. Japon kültüründen gelen matcha çayı, ince bir toz hâline getirilen çayın buharda pişmesiyle oluşuyor. Bu çayın sağlığımıza da birçok faydası var.

YEŞİL ÇAYLARDAN ÜÇ DÖRT KAT DAHA GÜÇLÜ

Yapılan araştırmalar matcha çayının diğer bilinen yeşil çaylardan tam üç dört kat daha güçlü bir detoks etkisine sahip olduğunu ortaya koydu. İçerdiği antioksidan maddeler sayesinde güzel bir cilde kavuşmanız için de birebir. Düzenli olarak tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak tartıda istenilen rakamlara kavuşmanızı kolaylaştırıyor. Stresliyseniz de matcha çayına bir şans vermelisiniz.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...