5 yıl arayla cinayet! Önce sevgilisini sonra kocasını aynı yöntemle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
5 yıl arayla cinayet! Önce sevgilisini sonra kocasını aynı yöntemle öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da dün gece bir cinayet meydana geldi. Tartıştığı eşini bıçakla kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan cani kadın tutuklandı. Zanlının 5 yıl önce de aynı yöntemle sevgilisini öldürdüğü öğrenildi.

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma Mahallesi 209 Sokak üzerindeki bir apartmanın ikinci katında dün gece saat feci olay meydana geldi. Doğukan Bağ ve karısı E.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

4 YERİNDEN BIÇAKLADI

İddiaya göre karısı tarafından kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden 4 kez bıçaklanan Doğukan Bağ, ağır şekilde yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Doğukan Bağ, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Kocasını bıçakla öldüren E.B. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.B. adliyeye sevk edildi.

BEŞ YIL ÖNCE DE SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI

Dün gece kocası Doğukan Bağ’ı acımasızca kalbinden bıçaklayıp öldüren E.B.’nin beş yıl önce de sevgilisi olduğu iddia edilen Tolga Arslan’ı (27) iş yerinde sırtından bıçaklayıp öldürdüğü ortaya çıktı. E.B.’nin üç yıl ceza evinde kaldıktan sonra iki yıl önce tahliye olduğu ve Doğukan Bağ ile evlendiği öğrenildi.

AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORLARMIŞ

16 Nisan 2017 tarihinde bar sahibi Tolga Arslan (27) ile iş yerinde çalıştırdığı ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen E.B. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine mekanda bulunan bıçağı eline alan E.B., patronunu sırtından ve kolundan yaralamıştı. Ambulansla ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Tolga Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...