Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki araç kafa kafaya çarpıştı: Sürücü kaçtı, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İki araç kafa kafaya çarpıştı: Sürücü kaçtı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu'da iki otomobil çarpıştı, sürücü olay yerinden kaçtı. Feci kazada iki kişi yaralandı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya lkarışan araçlardan birinin şoförü olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Tosya D-100 kara yolu Eco mevkiinde Samsun istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan otomobile iddialara göre aynı istikamete seyir halinde olan ve plakası tesbit edilemeyen bir başka araç çarparak kaza yerini terk etti. Meydana gelen Trafik Kazasında çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak sulama kanalına düşen araç içinde bulunan B.A (33) ve Ö.Y.K (22) isimli şahıslar yaralandı.

ARAÇTAN SAVRULDU

Çarpmanın etkisi ile araçtan yola savrulan Ö.Y.K isimli yaralı olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı ve ilk müdahahelesi yapılan yaralı şahıs Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Tosya D100 karayolunda meydana gelen Trafik Kazası sonrası Bölge Trafik ekipleri inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...