Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ülke ülke geziyor, çektiği fotoğraflar büyülüyor

Düzenleyen:
Ülke ülke geziyor, çektiği fotoğraflar büyülüyor

YAŞAM Haberleri

Dubai’de yaşayan İngiliz fotoğrafçı Hugo Healy (26), dünyayı dolaşıyor ve drone kamerasıyla yakaladığı güzellikleri Instagram hesabında gözler önüne seriyor.

22.000 civarında takipçisi olan Healy, kimi zaman Suudi Arabistan’da, kimi zaman İzlanda’da, Peru’da olmak üzere dünyanın dört bir yanında kuş bakışıyla saklı güzellikleri ortaya çıkardı.

MailOnline Travel sitesine konuşan Healy, drone fotoğrafçılığının sanıldığı kadar kolay olmadığını, öncesinde uzun süre araştırma ve hazırlık yaptığını söyledi.

Genç fotoğrafçı, “Her yolculuk için tüm konumların bir haritasını oluşturuyorum, böylece kendime bir rota planlıyorum. Nasıl göründüklerini hatırlayabilmem için referans fotoğrafları buluyorum” dedi.

Healy, çekimler sırasında kimi zaman zorlu arazilerde mahsur kalmış, şiddetli rüzgar ve yağışlara maruz kalmış, kimi zaman da göz gözü görmez halde sisin ortasında kalmış.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...