Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kastamonu'da korkunç kaza! Araç ikiye bölündü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kastamonu'da korkunç kaza! Araç ikiye bölündü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu’da kontrolden çıkan otomobil, refüjde bulunan elektrik direğine çarparak ikiye bölündü. Kazada sürücü hayatını kaybetti.

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Ayhan Derici (41) idaresindeki otomobil, Öz Bereket Kavşağına yakın bir noktaya geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüjde bulunan elektrik direğine çarptı.

Kazanın şiddetiyle araç ikiye bölündü ve motor aksamı gövdesinden ayrılarak yaklaşık 10 metre mesafeye sürüklendi.

Kastamonu'da korkunç kaza! Araç ikiye bölündü Kazada otomobil sürücüsü Ayhan Derici olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, zabıta, EnerjiSA ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Ayhan Derici’nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kastamonu'da korkunç kaza! Araç ikiye bölündü

Kaza sebebiyle yol, bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı.

Öte yandan polis ekipleri, kazayı izlemek için olay yerine gelen meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...