Okul servisi evin duvarına çarptı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Okul servisi evin duvarına çarptı: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'da öğrencileri taşıyan okul servisi bir evin duvarına çarptı. Kazada öğrencilerde dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Okul servisi bir eve çarptı ve ev halkı neye uğradığını şaşırdı. Saraycık Mahallesi'nde Etimesgut Halil İnalcık Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan  Ramazan K'nin kullandığı okul servis midibüsü, yol üzerinde bulunan apartmanın giriş katında yer alan dairenin duvarına çarptı.

Kazada servis aracındaki 10 öğrenci ile ev sahibi Şeref S. yaralandı. Yaralanan öğrencilerden ikisi ile ev sahibi, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı, 8 öğrenciye 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde müdahale etti.

DOĞALGAZ BORUSU PATLADI SANDILAR

Kaza sırasında eşi ile evlerinde uyuduklarını ifade eden Satı S., büyük bir gürültüyle uyandıklarını, doğal gaz borusunun patladığını sandıklarını söyledi. Satı S., önce çocukları gördüğünü belirterek, kaza sonrası eşinin kafasından ve ayağından yaralandığını dile getirdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...