20 yıllık sır cinayet zaman aşımına 10 gün kala çözüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 yıllık sır cinayet zaman aşımına 10 gün kala çözüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Isparta’da göğsünden vurularak intihar süsü verilen cinayet 20 yıl sonra zaman aşımına 10 gün kala çözüldü, katiller yakalandı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 20 yıl önce intihar süsü verilerek işlenen cinayet dosyanın zaman aşımına uğramasına 10 gün kala çözüldü. Cinayet zanlıları 20 yıl sonra yakalandı. İlçe Komutanlığı ekipleri 2002’de Sürücü Mahallesi’nde göğsünden vurulmuş halde bulunan Urhan Daduklu’nun ölümüyle ilgili çalışma başlattı.

20 YIL SONRA CİNAYET ZANLILARI YAKALANDI

Ekiplerin yaptığı istihbarat çalışması sonucunda, intihar süsü verilen olayın 20 yıl sonra cinayet olduğu ortaya çıktı. Elde edilen deliller ışığında operasyon düzenleyen ekipler, H.G ve N.K'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan H.G. tutuklanırken N.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...