Gardiyan aşık olduğu mahkumu hapishaneden kaçırdı: 10 günlük kaçısın sonu ölümle bitti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Gardiyan aşık olduğu mahkumu hapishaneden kaçırdı: 10 günlük kaçısın sonu ölümle bitti

YAŞAM Haberleri  / Haber Merkezi

Aşık olduğu mahkumu hapishaneden kaçıran gardiyan, üç araba değiştirerek 10 gün boyunca kaçtı. Firari çiftin kaçışı ölümle bitti.

ABD’nin Alabama eyaletinde gardiyanlık yapan 56 yaşındaki Vicky White,  75 yıl hapis cezasına çarptırılan 38 yaşındaki mahkum Casey White’ı kaçırdı. Sevgilisiyle benzer soy isimlere sahip olan gardiyan Casey White’ı 29 Nisan günü sağlık kontrolü için hücresinden çıkardı.

Kadın gardiyanın suç makinesi mahkum sevgilisini hapishaneden çıkardığı anlar anbean kameraya yansıdı. Yetkililer çiftin yakalanması için 25 bin dolarlık ödül koydu. Binlerce çağrıyı değerlendiren yetkililer pazar günü turuncu bir SUV araçla dolaşan ikiliyi takibe aldı.

Kaza yapan firariler 10 günlük takibin sonucunda Indiana eyaletinde başka bir araçla yakalandı. Aracı kullanan gardiyan Vicky White, polisi görünce kendini vurdu ve kaldırıldığı hastanede öldü.Yeniden hapishaneye götürülen Casey White'ın ise idam edilebileceği belirtildi. Lauderdale Polis Müdürü Rick Singleton, White için “bir daha gün ışığı görmeyecek” dedi.

Olay günü işteki son mesaisi olduğu öğrenilen Vicky White'ın evini piyasa değerinin altına sattığı, arkadaşlarına da plaj kenarında yaşamak istediğini söylediği belirlendi. Lauderdale Bölge Savcısı Chris Connolly ise White için “Ona hayatımı emanet ederdim. Sağlam biriydi.” diye konuştu. Cinayet davası devam eden 38 yaşındaki mahkum, soygun, araç hırsızlığı ve polisten kaçmaktan hüküm giymişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...