Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehir dışına gitti, 'can dostları' arabasını parçaladı

Düzenleyen:
Şehir dışına gitti, 'can dostları' arabasını parçaladı

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de kendisini sokak köpeklerine adayan Kadir Hacıbaloğlu, bir buçuk hafta şehir dışına çıktı. Evine döndüğünde ise beslediği köpekler aracına saldırdı. Hacıbaloğlu "Bu bana ders oldu" dedi.

Kırıkkale Yahşihan'da ikamet eden 60 yaşındaki Kadir Hacıbaloğlu, dün sabah site otoparkındaki arabasının yanına gitti. Hacıbaloğlu, aracının tamponuna ve bazı bölümlerine zarar verildiğini gördü. Sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını seyredince hayatının şokunu yaşadı. Aracına zarar verenlerin, sürekli beslediği köpekler olduğunu gördü. 

Şehir dışına gitti, 'can dostları' arabasını parçaladı

"ONLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Çocukluğundan beri sokak hayvanlarına baktığını aktaran Hacıbaloğlu "Emekli maaşımın üçte biriyle mama alıyorum, hayvanlara dağıtıyorum. Bir buçuk haftadır şehir dışındaydım. O yüzden köpekleri besleyemedim. Onlar da bana ders vermek istemiş.

 

Aracın altına girip kablolarını bile parçalamışlar. Tekrar gidip mama verdim, gönüllerini aldım. Hepsinden özür diliyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...