Gaziantep'te inşaatta facia! Vinçten kopan çelik işçilerin üzerine düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep'te inşaatta facia! Vinçten kopan çelik işçilerin üzerine düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te bir fabrikadaki panel inşaatında vinçten kopan çelik profiller işçilerin üzerine düştü ve feci kazada 1 işçi öldü, 1 işçi ise yaralandı.

İş kazalarına karşı önlem almak her zaman hayat kurtarır ancak önlem alınmadığında ise faciaların yaşanması çok olası bir durum. Gaziantep'te inşaatta çalışan işçiler vincin taşıdığı çelik profillerden birinin düşmesi sonucu altında kaldı. 

Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir geri dönüşüm fabrikası inşaat alanında meydana gelen kazada iddiaya göre, fabrika panel inşaatı sırasında vincin taşıdığı çelik profiller koparak çelik montaj işçileri Kemal Çelebi ile Enes Tutar'ın üzerine düştü. Olay sonrası iki işçi ağır yaralanırken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

1 İŞÇİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vinçten çelik profillerin altında kalan işçilerden Kemal Çelebi'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralanan diğer işçi Enes Tutar ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

YARALI İŞÇİNİN DURUMU KRİTİK

Hayatını kaybeden talihsiz işçi Kemal Çelebi'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin, adli tıpta yapılacak işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenilirken, diğer yaralı Enes Tutar'ın durumunun da kritik olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...