Antalya'da kimyasal madde üreten fabrikada gaz sızıntısı: 2 ölü

Düzenleyen:
Antalya'da kimyasal madde üreten fabrikada gaz sızıntısı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri

Antalya’da kimyasal madde üreten bir fabrikada gaz sızıntısı oldu. Olayda ilk belirlemelere göre 2 işçi zehirlenerek hayatını kaybetti, 13 işçi ise hastaneye kaldırıldı.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde tarım kimyasalları üreten fabrikada gaz sızıntısı oldu, zehirlenen 2 işçi hayatını kaybetti, 13 işçi de hastenlik oldu.

Organize Sanayi Bölgesi 3. kısımdaki kimyasal gübre üretimi yapan bir fabrikada gaz sızıntısı meydana geldi. Gaza maruz kalan işçilerden 2’si olay yerinde can verdi, 13 işçi de etkilendi. İşçiler fabrikadan tahliye edilerek güvenli bir alana taşındı. Bu sırada durumu ağırlaşan 3 işçi ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Diğer işçiler ise Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer (KBRN) ekiplerince arındırma işlemine tabi tutuldu, ardında da tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. 

ÖLEN İŞÇİNİN YAKINI FABRİKAYA GİRMEK İSTEDİ

 

Bu arada, vefat eden Emrah Yiğit’in bir yakını olay yerine gelerek fabrikaya girmek istedi. Jandarma ekiplerince sakinleştirilen kadın, ağlayarak "Bırak beni Allah rızası için... Emrah, Emrah” diye feryat etti. Güçlükle sakinleştirilen kadın, daha sonra yakınlarının aracıyla bölgeden ayrıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...