Uşak'ta feci kaza! Kadın sürücü canından oldu

Düzenleyen:
Uşak'ta feci kaza! Kadın sürücü canından oldu

YAŞAM Haberleri

Uşak’ta meydana gelen feci kazada yoldan çıkarak takla atan aracın kadın sürücüsü canından oldu. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kocası ise kazayı hafif sıyırıklarla atlattı.

Uşak'ta kadın sürücünün kullandığı araç tarlaya uçtu, kazada kadın öldü kocası ise kurtulduç Kaza, Banaz - Uşak Karayolları Kızılhisar köyü yakınlarında meydana geldi. Arabası ile Uşak istikametine doğru seyir halinde olan Ebru Carter (54), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı aracın kontrolünü kaybetti. Araç daha sonra yol kenarındaki bariyerleri aşarak tarlaya uçtu. 30 metre boyunca takla atan arabanın kadın sürücüsü hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

Uşak'ta feci kaza! Kadın sürücü canından oldu

Ekipler talihsiz kadının olay yerinde öldüğünü belirlerken hafif yaralanan İngiliz uyruklu kocası David Niguel Carter (53), Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından Carter’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...