Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bağcılar'da şarj aleti faciası! Prizde unuttular, iki daire kül oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bağcılar'da şarj aleti faciası! Prizde unuttular, iki daire kül oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar’da prize takılan ve unutulan şarj aleti, sabah saatlerinde patladı ve yangın çıktı. Güçlükle kontrol altına alınan yangında yaralanan veya ölen kimse olmazken 2 daire resmen kullanılamaz hale geldi.

Vatandaşların sıklıkla uyarıldığı konulardan biri de prizde herhangi bir şey takılı bırakmamak. Öyle ki bri anlık unutkanlık insanı canından bile edebiliyor. Özellikle gece saatlerinde prize takılan şarjlar resmen tehlike saçıyor. Bu duruma örnek bir olay İstanbul Bağcılar'da meydana geldi ve prizde unutulan şarj aleti şiddetli bir şekilde patlayarak iki evi kullanılamaz hale getirdi.

Bağcılar Fatih Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, gece saatlerinde prize takılan şarj aleti sabah saatlerinde aşırı ısınarak patladı. Patlayan şarj aletinden çıkan yangın kısa sürede 5 katlı binanın çatı katında bulunan daireyi sardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

DAİRELER KÜL OLDU

Polis ekipleri yangın yeri ve çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yan binanın çatısına da sıçrayan yangın kontrol altına alınarak yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı meydana olmazken, daireler kullanılamaz hale geldi.

'KOMŞULARIN ÇATISINA SIÇRADI'

Mahallede yaşayan ve yangına müdahale etmeye çalışan Musa İlmat, “Bu çatının ucunda bulunan naylon parçalarından başlayarak yandı. Perdeler falan da tutuşunca komple çatıyı sardı. Aleve biz müdahale etmeye çalıştık ama söndüremedik. Komşularımızın çatılarına da sıçradı alevler, itfaiye ekipleri geldiler onlar müdahale ediyorlar. 

Neyden çıktığını bilmiyoruz ama uç kısımdan başladı ondan sonra komple yandı. İçeride yaşayanlar var normalde ama o anda boştu herhalde çok şükür kimse yaralanmadı. Her şey kontrol altında şu anda” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...