Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yanan motosiklete şalgamlı müdahale: 150 litreyle yangın söndürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yanan motosiklete şalgamlı müdahale: 150 litreyle yangın söndürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir vatandaşın motosikleti yandı ve çevredeki vatandaşlar 150 litre şalgam kullanarak alevleri söndürdü. Şalgam satıcılarından biri "Devlet büyüklerimiz şalgam zararımızı karşılasın" dedi.

Şalgamıyla meşhur Adana'da bu kez şalgam içmek için değil çok daha farklı bir amaçla kullanıldı. Sıklıkla yaşanan ilginç olaylarıyla gündeme gelen Adana'da ilginç bir olay daha yaşandı ve Adanalılar yanan motosikleti şalgamla söndürdüler.Cuma günü akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesinde bulunan Adana Merkez Otogarı'nda park edilen motosiklette henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi.

Yangın tüpü çalışmadı. Vatandaşlar, itfaiye gelene kadar otogarın yangın tüpüyle yangını söndürmek istedi ancak tüp çalışmadı. Şalgamcı yardıma koştu. Bu sırada otogarda şalgam satan ve Mardin’e 150 litre şalgam gönderecek olan Veysel Kaplan, şalgamlarını feda ederek hepsini yanan motosikletin üzerine döktü. 

Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Yangın, dökülen şalgam suları sayesinde kısa sürede söndürülürken motosiklet ise kullanılmaz hale geldi.

'ŞALGAM ZARARIMIZI DEVLET BÜTÜKLERİMİZ KARŞILASIN'

150 litre şalgamını yanan motosikletin sönmesi için kullanan Şalgamcı Veysel Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, motosiklet sahibinin kendisine teşekkür etmediğini söyledi.  Kaplan, “İnsanlar burada zarar görmesin diye şalgamlarla müdahale ettik. 150 litre şalgamımız gitti. Yangını söndürdük ama zararı bize oldu. 

'MOTOSİKLETİ YANAN KİŞİ TEŞEKKÜR ETMEDİ'

Artık devlet büyüklerimizden şalgam zararımızı karşılamalarını isteriz. Bizde buradan para kazanıyoruz. Motosikleti yanan kişi bize gelip teşekkür etmedi. Biz insanlık görevimizi yaptık. Şalgamla motosikletteki yangını söndürmek Adana'ya has bir durum.  Bizim Adanalı her şeyi söndürür. Önümüzde hiçbir şey duramaz. Biz güneşe ateş eden insanlarız” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...