1940’lı yıllarda okuyan bir öğrencinin lise defteri sosyal medyada gündem oldu

1940’lı yıllarda okuyan bir öğrencinin lise defteri sosyal medyada gündem oldu

YAŞAM Haberleri

Sosyal medyada bir kullanıcı tarafından paylaşılan ve iddiaya göre 1940’lı yıllarda okuyan bir öğrencinin ders notları olduğu iddia edilen lise defteri, binlerce beğeni ve yorum aldı. Kullanıcılar defterdeki bilgiler karşısında şaşkınlığa düştü.

Sosyal medyada bir kullanıcı tarafından paylaşılan lise defteri birçok kullanıcı tarafından beğeni aldı.

Sosyal medya kullanıcısı, “Zehra Teyze yıllar önce rahmetli olmuş bir aile büyüğümüz. İlkokul mezunuymuş ve tesadüfen saklanmış defterlerini gördüm.  1941-1943 yıllarında Zehra Teyze Mersin'in bir kasaba ilkokulunda öğrenciymiş” notuyla 4.5. sınıf defterlerinden bazı örnekler paylaştı.

1940’lı yıllarda okuyan bir teyzenin defterinden sayfalar paylaşan sosyal medya kullanıcısının paylaşımına yüzlerce yorum geldi.

Gündeme oturan nostaljik paylaşımda matematik dersinden adap derslerine, geometriden yemek tariflerinin yer aldığı derslere kadar dikkat çeken birçok bilginin yer aldığı sayfalar okuyanları şaşırttı.

Tüm özenli notları paylaşan sosyal medya kullanıcısı geçmiş yıllardaki eğitimin yoğunluğuna ve disipline dikkat çekti.

Paylaşım binlerce beğeni alırken, gönderiye yüzlerce yorum yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...