Arkadaşı gözlerinin önünde can verdi, çocuk şoka girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arkadaşı gözlerinin önünde can verdi, çocuk şoka girdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'de korkunç bir kaza yaşandı. Bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk araba çarpması sonucu feci bir şekilde can verdi. O anlara şahit olan arkadaşı şoka girerken, katil sürücü ise kayıplara karıştı.

Denizli'de iki arkadaş bisikletleri ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi, biri araba çarpması sonucu canından oldu. O anlara şahit olan çocuk şoka girerken kaza yerinde plasını düşüren sürücü ise kayıplara karıştı. Kaza, Pamukkale ilçesi Yunusemre Mahallesinde yaşandı. Akşam saatlerinde Batuhan Dereli (16) ve arkadaşı bisikletlerini alarak gezmeye çıktı. Ana yoldan karşıya geçmeye çalışan Dereli, arkada bulunan arkadaşının gözleri önünde otomobilin çarpması sonucu havaya fırlayarak 100 metre ileriye savruldu.

Arkadaşı gözlerinin önünde can verdi, çocuk şoka girdi

SÜRÜCÜ KAZANIN ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTI

Feci kazanın ardından vicdansız sürücüsü arkasına bakmadan kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye giden sağlık görevlileri talihsiz çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine giden güvenlik güçleri ise yaklaşık 300 metre ileride kayıplara karışan otomobilin plakasını buldu.

Arkadaşı gözlerinin önünde can verdi, çocuk şoka girdi

ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE ŞAHİT OLAN ÇOCUK ŞOKA GİRDİ

Gezmek için çıktıları yolda arkadaşının ölümüne şahit olan çocuk yaşadığı şokla başlarına gelenleri polise güçlükle anlattı. Yapılan incelemelerin ardından ölen çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Firar eden otomobil sürücüsü ise her yerde aranıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...