İkiz yeğenlerini öldüresiye döven amcaların savunması pes dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İkiz yeğenlerini öldüresiye döven amcaların savunması pes dedirtti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da anne ve babaları boşanan ikiz yeğenlerini sokak örtesinde öldüresiye döven iki amcadan biri ev hapsi şartıyla diğeri adli kontrolle serbest bırakıldı. Amcaların yeğenlerini neden dövdüğü ortaya çıktı.

Kağıthane’de geçen hafta akşam saatlerinde meydana gelen olayda anne babası ayrı olan ikiz yeğenlerini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Anne babasının boşanma aşamasında annelerine hak veren 17 yaşındaki ikiz kardeşler E.K. ve B.K. iddiaya göre amcaları tarafından tehdit edilmeye başlandı.

YEĞENLERE ÖLDÜRESİYE DAYAK

Evlerine dönerken amcaları Yılmaz K. ve Ömer K. tarafından araçla yolları kesilen ikiz kardeşler sokak ortasında sopalarla dövüldü. Çevredekiler sesleri duyarak olaya tepki gösterince vatandaşlara da bağırmaya başlayan 2 amca daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Kol ve bacaklarından yaralanan iki kardeş ambulansla hastaneye sevk edildi. Tedavi edilen ikiz kardeşlerin şikayeti üzerine ekipler, şüpheli Yılmaz K. ile kardeşi Ömer K.’yı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan iki saldırgan amcaya ifadesi alınarak “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapıldı. Yılmaz K. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kardeşi Ömer K’ye ise adli kontrol hükümleri uygulanarak ev hapsi verildi.

İkiz yeğenlerini öldüresiye döven amcaların savunması pes dedirtti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...