Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Umumi tuvaletlere zam geldi!

Düzenleyen:
Umumi tuvaletlere zam geldi!

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki umumi tuvaletlere Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararıyla zam yapıldı. Umumi tuvaletlerin ücreti 5 TL’ye yükselirken, yapılan artışa sosyal medya kullanıcılarından da tepki geldi.

Turizm sezonunda fahiş fiyatlarla gündeme gelen Muğla'nın Marmaris ilçesinde umumi tuvalet fiyatları da Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararıyla 3.5 liradan 5 liraya çıkarıldı.

TUVALET İŞLETMECİLERİ ZAM İÇİN BAŞVURU YAPTI

Marmaris halkı fiyat artışına sosyal medyadan tepki gösterirken "Bu zam kaçınılmazdı” diyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, “Ülke genelinde malum fiyat artışları yaşanıyor. Giderlerin normalin üzerinde çok yükselmesi her şeyde etkili oldu. Biz de tuvalet işletmecilerinin başvurusunu göz önüne alarak geçen yıl 3,5 lira olan ücreti 5 TL yaptık” açıklamasında bulundu.

Umumi tuvaletlere zam geldi!Tuvalet zammının yanı sıra Marmaris'te duş fiyatları da 25 TL'ye yükseldi.

BÖLGEDEKİ FAHİŞ FİYATLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Geçtiğimiz yıllarda da ünlüler başta olmak üzere pek çok turist bölgedeki yeme-içme, konaklama gibi giderlerin fahiş fiyatlardan ücretlendirilmesine tepki göstermişti. Özellikle Bodrum'daki lahmacun fiyatlarının 4-5 katı üzerinde satılması sosyal medyada büyük tepki çekmişti. 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...