Çanakkale’de feribot seferleri iptal edildi

Düzenleyen:
Çanakkale’de feribot seferleri iptal edildi

YAŞAM Haberleri

Marmara bölgesini etkisi altına alan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Çanakkale’de Bozcaada’ya ve Gökçeada’ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Meteoroloji günler öncesinden uyarmıştı, kuvvetli fırıtına Marmara'yı etkisi altına aldı. Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., bugün Kuzey Ege'deki hava muhalefeti sebebiyle Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki bazı feribot seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

GESTAŞ’tan yapılan yazılı açıklamada, “Geyikli-Bozcaada hattında, Bozcaada'dan saat 20.00'de, Geyikli'den ise saat 22.00'de yapılması planlanan ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki, Kabatepe'den saat 17.00 ve 21.00, Gökçeada'dan ise saat 19.00 ve 22.30 seferleri hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...