Kadıköy Belediyesi ağaç kesimine vatandaşlardan tepki yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kadıköy Belediyesi ağaç kesimine  vatandaşlardan tepki yağdı

YAŞAM Haberleri  / AA

Kadıköy Belediyesi ekiplerince 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir ağacın kesilmesi üzerine vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki yağdırdı.

İstanbul Kadıköy'de 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi ile Mehpare Sokak kesişiminde bulunan ağaç, Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kesildi.  Ağacın kesilmesine öfkelenen vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

 

"AĞAÇ KURU OLDUĞU İÇİN KESİLDİ"

Ağacın kesilmesiyle ilgili görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine birçok kişi duruma tepki gösterdi. Söz konusu tepkilerin artması üzerine belediyeden duruma ilişkin açıklama geldi.

Kadıköy Belediyesinden yapılan açıklamada ise belediye teknik personelince yapılan saha kontrollerinde ağacın kuru olduğunun tespit edildiği belirtilerek "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak için ekiplerimizce kuru ağaç kaldırılmıştır. Kök sökme işleminin ardından kaldırılan ağacın yerine yeni ağaç dikimi 20 Mayıs Cuma günü yapılacaktır." ifadesine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...