Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne'de ellerinde silahlarla düğün arabasının önünü kestiler: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Edirne'de ellerinde silahlarla düğün arabasının önünü kestiler: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Edirne’de bir düğün sahibinden bahşiş isteyen bir grup genç bahşiş verilmeyince kavga çıkarttı ve taşların, silahların konuştuğu kavgada düğün sahibi ve yakınlarından 5 kişi yaralandı.

Edirne'deki düğünde bahşiş isteme mevzusunda taşlar, bıçaklar ve silahlar konuştu ve çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Şaşkına çeviren olay Edirne'nin Medrese Ali Bey Mahallesi’nde gelin ve damat düğün salonuna gitmek için arabaya bindiği esnada çıktı. 

Ellerinde bıçak ve sopa bulunan bir grup genç, düğün sahibinden ‘bahşiş’ istedi. Düğün sahibinin bahşiş vermemesi üzerine çıkan kavgada düğün sahibi ve yakınlarından oluşan 5 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşlar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kavganın yaşandığı yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın şüphelileri gençler, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

'SİLAHLAR VARDI, PARA İSTEDİLER'

Çıkan kavgada damadın ve gelinin babasının yaralandığını söyleyen mahalle sakinleri, korku dolu anları anlatırken, “Para istediler, her şey bir anda oldu. Sopalar, taşlar, bıçaklar, silahlar vardı” ifadelerini kullandı.

'ALKOL İSTEDİLER'

Olayda darp edilen düğün sahiplerinden biri de, “Düğüne gelip bizden para ve alkol istediler. Düğünün bitmesinin ardından vereceğimizi söyledik. Ama dövmeye başladılar. Ben de yaralandım” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...