Feci kaza! Taziye için Mardin'e giden araçtaki 2 kişi yanarak öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Feci kaza! Taziye için Mardin'e giden araçtaki 2 kişi yanarak öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Taziye için İstanbul’dan Mardin’e giden ailenin bulunduğu araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç bir anda alev aldı ve araç içinde sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'dan Mardin'e taziyeye giden çift feci şekilde can verdi. İstanbul'dan Mardin'in Savur ilçesine taziye için gelen aile, köy girişinde şoförün direksiyon hakimiyetini sonucu kaza yaptı. Şarampole yuvarlanarak ağaçlara çarparak duran araç alevlere teslim oldu.

ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

 Osman ve Emine Öncel çifti ile aracı kullanan çocukları Hanifi Öncel, aracın içinde sıkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araçtan Hanifi Öncel yaralı olarak çıkarıldı. Emine ve Osman Öncel çifti ise yanarak hayatını kaybetti.

Öncel çiftinin cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, ağır yanıkları olan Hanifi Öncel ise Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...