Tüfeğiyle hava atmak istedi, genç kızın katili oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tüfeğiyle hava atmak istedi, genç kızın katili oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Iğdır'da bir genç, evde bulunan arkadaşlarına tüfeğini göstermek isterken kazara tetiği çekti. Saçmalar, yan odada bulunan genç kızın göğsüne isabet etti.

Iğdır'da bir genç kız, arkadaş evinde öldürüldü. Şüphelilerin anlattığına göre her şey kazayla oldu. Polis, olayın aydınlatılması için soruşturma açtı.

Tüfeğiyle hava atmak istedi, genç kızın katili olduP.K.

Şehirde ikamet eden P.K. ve sevgilisi Y.G, Karaağaç Mahallesi'nde oturan arkadaşları R.K'nin evine gitti. Burada bulunan M.A, yanında getirdiği tüfeği evdekilere göstermek istedi. İddiaya göre bu esnada silah ateş aldı, saçmalar yan odada bulunan P.K'nin göğsüne isabet etti. M.A. kaçarken olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ağır yaralanan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. P.K, doktorların bütün çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Tüfeğiyle hava atmak istedi, genç kızın katili olduM.A.

Bunun üzerine güvenlik güçleri Y.G. ile R.K'yi gözaltına aldı. Ekipler, zanlının yakalanması için de çalışma başlattı. M.A. bu sabah Aşağı Erhacı köyündeki evinde yakalandı. Emniyete götürülen şahısların sorgusu sürerken olayın kazara mı yoksa kasıtlı mı olduğu araştırılıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...