Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi! Korku dolu anlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi! Korku dolu anlar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde taksiden inan şahıs köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahıs yakınlarının uzun çabaları sonucu ikna oldu.

Binlerce aracın geçtiği Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde korku dolu anlar kameraya yansıdı. Bir şahıs öğle saatlerinde taksiye binerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerine geldi. 

O sırada taksiden inen şahıs, bilinmeyen bir nedenle köprünün dış korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar ise durumu sağlık, itfaiye ve emniyet ekiplerine bildirdi. Boğaz çevresinde ve köprü üzerinde geniş güvenlik önlemi alındı. 

YAKINLARI İKNA ETTİ

Olayı öğrenen yakınları köprüye gelerek şahsı, çıktığı yerden inmesi için ikna etmeye çalıştı. Şahıs uzun süren çabaların ardından yakınları tarafından güçlükle ikna edilerek kurtarıldı. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...